KLAMYDIA TEST - Hurtig & anonym hjemmetestKLAMYDIA TEST - Hurtig & anonym hjemmetest

KLAMYDIA TEST

Hurtig, Sikker & Anonym Hjemmetest

KLAMYDIA TEST (Mand eller Kvinde)

Få svar inden for 48 timer efter testen er ankommet til laboratoriet.

Få hjælp med henvisning, e-recept eller onlinerådgivning.

99,8% sikkert resultat
(lige så sikkert som en test hos lægen)

KØB KLAMYDIA TEST

Vores KLAMYDIA hjemmetest bestilles nemt & hurtigt online og kan udføres, uanset hvor man befinder sig. Testen sendes til dig i en diskret kuvert.

Testen analyseres i et DNA laboratorium, og prøvesvaret hentes anonymt via en kode direkte på hjemmesiden.

Testresultatet er 99,8% sikkert, lige så sikkert som en test hos lægen, men svaret kommer langt hurtigere med denne test.

Få testsvar inden for få dage, alt sammen fuldkomment sikkert og ANONYMT. Vi tilbyder opfølgende pleje og behandling via vores online sundhedskonsulenter.

Så bliver det ikke nemmere!

klamydia-3-m-k-test-800.gif__PID:c317685c-dc70-45b7-a993-3770166b8769

Test dig for Klamydia i eget hjem

Klamydia er en af de mest almindelige kønssygdomme, og den smitter ved ubeskyttet samleje (vaginalt, analt og oralt). Ofte har man som smittet ikke nogle symptomer, men hvis du som kvinde oplever svie ved toiletbesøg, atypisk udflåd eller mellemblødninger, kan du have fået sygdommen. Klamydia forårsages af en bakterie, og det er vigtigt, at sygdommen behandles for at undgå værre komplikationer. Hvis du har symptomer eller har haft ubeskyttet sex, er det vigtigt, at du bliver testet.

Via vores klamydiatest kan du teste dig nemt og diskret i dit eget hjem. Du bestiller en test, som bliver sendt til dig i en diskret kuvert. I pakken medfølger der prøvetagningsmateriale, instruktioner om, hvordan testen skal gennemføres, samt en returemballage. Instruktionerne er tydelige, og testen gennemføres med en vaginalprøvepind for kvinder.
Testen gør ikke ondt.

Når du har taget en prøve, gemmer du den medfølgende analysekode og sender prøven til os i returemballagen. Det er vigtigt, at der er gået minimum 7 dage fra det eventuelle smittetilfælde, inden du lader dig teste. 7 dage er den tid, det tager for klamydiabakterien at inficere kroppen, og hvis vi skal have en mulighed for at opdage sygdommen, skal der være en infektion. 
Husk også, at du ikke kan tage testen i forbindelse med samleje eller menstruation.

Svar på din test inden for 48 timer*
Når testen er os i hænde, tager det 48 timer* at analysere den. Analysen gennemføres i vores kvalitetssikrede laboratorium og er 99,8% sikker. Det betyder, at den er lige så sikker som det svar, du ville få hos en læge, men svaret kommer langt hurtigere med denne test.
Svaret kan downloades på hjemmeside. Du henter selv svaret ved hjælp af analysekoden.

Hvordan kan du gå videre?
Hvis det viser sig, at du har klamydia, hjælper vi dig med det videre forløb.
Vi samarbejder med digitale ambulatorier, som kan hjælpe dig med en e-recept, så du får den rigtige antibiotika.

*Gælder man-fre ekskl. helligdage.

KØB KLAMYDIA TEST
KLAMYDIA TEST (Mand eller Kvinde)

AcuPharma ApS - 4000 Roskilde
Tlf. 70 22 88 38 - www.acupharma.dk - info@acupharma.dk